Ondernemers

Akkerbouwbedrijf Sturm, een familiebedrijf uit de Noordoostpolder. De ondernemingsvorm is een maatschap, welke bestaat uit vier maten:

  1. Vader, Koos Sturm
  2. Moeder, Jozefien Sturm
  3. Zoon, Max Sturm
  4. Zoon, Gijs Sturm

Jozefien heeft een baan als personeelsadviseur buiten het bedrijf. Omdat ze is geboren en opgegroeid op een boerderij weet ze goed wat er zich allemaal afspeelt. Ze beslist mee bij belangrijke veranderingen of investeringen binnen het bedrijf. Hieronder een korte omschrijving van de drie andere ondernemers:

Koos Sturm

 

Koos, de trotse vader! Een ondernemer met veel ervaring, kennis en gevoel voor het vak. Hij geniet ervan hoe zijn jongens in het bedrijf groeien en geeft hier bewonderenswaardig veel ruimte voor aan de opvolgers. Laat zijn mening horen over zaken, wijst de jongens op keuzes uit het verleden en adviseert ze hierover op basis van zijn ervaringen.

Max Sturm

Max, een gedreven ondernemer die op veel vlakken kansen ziet. Zijn interesses liggen voornamelijk op het sociale en financiële gebied. Kostenanalyses, saldoberekeningen en begrotingen maakt hij graag. Samenwerkingen met andere ondernemer ziet hij toekomst in, echt een gezelligheidsmens.

Gijs Sturm


Gijs, de jongste ondernemer van de drie. Hij heeft een passie voor planten, toekomstig boer in hart en nieren. Met zijn nuchtere boerenverstand is hij een mooie aanvulling voor het team tijdens discussies. Vanaf kleins af aan is het al Gijs zijn droom om boer te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *